Necrològiques

Antoni Vilajoana i Riu

Jutge de pau de l'Escala

Antoni Vilajoana i Riu ha estat el jutge de pau de l'Escala des de l'any 2001. Una llarga malaltia l'ha apartat de la seva família, que tant estimava, i de les seves responsabilitats com a jutge.

Actualment estava en el seu tercer mandat i en totes les ocasions la seva candidatura havia rebut l'aprovació unànime del ple del consistori. Antoni Vilajoana era un persona discreta, un home de consens, que abordava els diferents aspectes de la seva feina amb responsabilitat i dedicació. S'estimava la seva feina i sovint ens en parlava en termes elogiosos: ho considerava un privilegi perquè entenia que aquesta era una bona manera de contribuir a la bona marxa de la seva població d'adopció. Vilajoana era una home bo, de mirada intel·ligent, que transmetia tranquil·litat i confiança. Des de l'Ajuntament volem expressar el nostre condol a la seva esposa, l'Àngela, i a tota la família.

El trobarem a faltar.

(*) Estanislau Puig és alcalde de l'Escala

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.