Necrològiques

Oleguer Costa i Caball

Jutge de pau substitut de Sant Climent Sescebes i president del Casal de la Gent Gran i de la societat La Concòrdia

Oleguer Costa i Caball, que ha ocupat el càrrec de jutge de pau substitut de Sant Climent Sescebes des del 28 de maig del 1993, va morir ahir divendres, dia 25 de març, a l'edat de 76 anys.

Nascut al veïnat de Vilartolí de Sant Climent Sescebes el dia 6 de desembre del 1934, Oleguer Costa va dedicar tota la vida a l'agricultura i ocasionalment a l'hostaleria.

President del Casal de la Gent Gran des de feia anys, va dinamitzar el Casal de Sant Climent Sescebes i el va convertir en un referent a la comarca de l'Alt Empordà, tot aglutinant al seu voltant els veïns del poble i també dels municipis veïns. Fins a la jubilació, va exercir de bomber del cos de bombers voluntaris de Sant Climent Sescebes i va participar en l'extinció de nombrosos incendis a la comarca de l'Alt Empordà.

Persona sempre disposada a participar en tota mena d'activitats socials, Oleguer Costa era president de la societat La Concòrdia i va ser membre de la comissió de festes i de la comissió organitzadora de la cavalcada de Reis.

Casat amb Margarita Masó i Aiguaviva, era pare d'un fill. La cerimònia exequial se celebrarà avui dissabte, dia 26 de març del 2011, a les 11 del matí, a l'església parroquial de Sant Climent Sescebes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.