Necrològiques

Walter Breuning

Amb 114 anys, era un dels homes més vells del món

Walter Breuning, considerat un del homes més vells del món, va morir el 15 d'abril del 2011, a l'edat de 114 anys, en un hospital de Montana (EUA), per causes naturals. El governador de l'estat, Brian Schweitzer, va fer una declaració en la qual explicava que Walter li va ensenyar que totes les coses, preses amb la seva mesura, servien per tenir una vida llarga i feliç i que ajudar els altres era el més important que un home podia fer per salvaguardar la seva ànima.

A Walter Breuning se'l considerava com un dels homes més vells del món des del juliol del 2009, quan va morir el britànic Henry Allingham, de 113 anys.

Breuning, que va complir anys el setembre passat, atribuïa la seva longevitat a una dieta formada només per dos àpats diaris que feia des dels últims 35 anys i també pel fet d'acceptar serenament la mort. “Tots hem de morir, no n'hem de tenir por, perquè naixem per morir”, va dir en una entrevista.

Walter Breuning vivia en una residència per a gent gran en una localitat de l'estat fronterer amb el Canadà. Hi va arribar quan ja tenia 100 anys, a mitjan anys noranta. En aquest centre es va guanyar la fama de persona extravertida.

Nascut l'any 1896 a Melrose, a l'estat de Minnesota, va treballar durant més de 50 anys per a la companyia de ferrocarrils.

Walter Breuning, l'esposa del qual va morir l'any 1957, no tenia descendència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.