Necrològiques

Josep Giró i Fernàndez, ‘Pepe'

Va ser un dels fundadors del grup d'havaneres Llops de Mar

El cantant Josep Giró i Fernández, més conegut com a Pepe, fundador del grup d'havaneres Llops de Mar, va morir ahir, dia 18 d'abril, a l'edat de 53 anys.

Nascut a Sant Feliu de Guíxols el dia 23 de febrer del 1958, Josep Giró va estar vinculat durant tota la vida al món de l'havanera. Va cantar en grups com ara Oreig de Mar o Jacomet, fins que va fundar els Llops de Mar de Sant Feliu de Guíxols, grup en el qual encara cantava actualment.

Aquest veterà grup d'havaneres ha actuat arreu de la geografia catalana i ha enregistrat nombrosos àlbums, alguns tan populars com ara De Lloret a Sant Feliu, que es va editar l'any passat i està format per havaneres clàssiques i actuals.

Pintor de professió, estava casat amb Elisabet Solagran Morey i era pare d'un fill. La cerimònia exequial se celebrarà avui dimarts, dia 19 d'abril, a 2/4 de 4 de la tarda, a l'església parroquial del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.