Necrològiques

Manolo Otero

Cantant espanyol, va ser una de les veus romàntiques de més èxit als països hispanoamericans

El cantant espanyol Manolo Otero, una de les veus romàntiques de més èxit als països hispanoamericans durant les dècades dels setanta i vuitanta, va morir dimecres a la ciutat brasilera de São Paulo, on residia des de feia temps, a l'edat de 63 anys.

Manolo Otero va estudiar cant des dels 14 anys amb la seva padrina, que era professora de piano i directora de la Coral Filharmònica de Madrid. L'artista, que també va estudiar filosofia i lletres a la Universitat de Madrid, va gravar el seu primer disc el 1975, titulat Todo el tiempo del mundo, un gran èxit de vendes als països hispanoamericans i també al Brasil. El 1973 va contraure matrimoni amb l'actriu i cantant María José Cantudo, amb qui va tenir un fill, Manolo Otero júnior, i de qui es va divorciar el 1979.

L'intèrpret de Vuelvo a ti, Bella mujer i Qué debo hacer para olvidarte es mantenia actiu als escenaris i l'any passat va actuar als Estats Units, Colòmbia, Veneçuela i Bolívia.

Per decisió de la seva dona, l'artista va ser incinerat ahir al cementiri de la ciutat de Santos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.