Política

Ahmadinejad sobreviu a un intent d'atemptat

El president de l'Iran, Mahmud Ahmadinejad, surt il·lès d'una temptativa d'atemptat contra el seu comboi a l'oest del país

Alguns mitjans de comunicació i fonts del govern informen que l'atac s'ha produït amb el llançament d'una bomba, que ha causat diversos ferits

Malgrat tot, hi ha molta confusió perquè algunes altres fonts de la presidència iraniana desmenteixen els fets

El president iranià, Mahmud Ahmadinejad, ha resultat il·lès d'un intent d'atemptat contra el comboi en el què viatjava a l'Iran. Segons han informat fonts de la presidència, Ahmadinejad ha estat objecte del llançament d'una granada o d'un explosiu artesanal que hauria causat, però, diversos ferits.

La cadena de televisió Al Arabiya informa que una persona ha atacat el comboi amb una granada de mà a la ciutat de Hamadan, a l'oest del país, i que immediatament ha estat detinguda.

Posteriorment, una televisió iraniana ha mostrat en directe Ahmadinejad en un estadi de Hamadan, aparentment en bon estat i sense fer cap referència a l'atemptat.

Per això, l'intent d'atemptat està emmarcat per molta confusió perquè algunes fonts de la presidència iraniana desmenteixen els fets.

Aquests fets es produeixen dos dies després que el president assegurés que Israel tenia plans per assassinar-lo.

L'automòbil que ha patit directament l'atac traslladava a diversos periodistes que acompanyaven Ahmadinejad, segons Al Arabiya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.