Política

Vicent Ribes anuncia que no repetirà com a cap de llista

El col·lectiu local li ha demanat continuar i li ha agraït la seua tasca al capdavant de la candidatura

En les properes setmanes, el Bloc d'Almoines anunciarà el nom de la persona que encapçalarà la llista i la resta de membres de la candidatura local.

L'actual alcalde d'Almoines, Vicent Ribes, del Bloc, ha anunciat al col·lectiu local d'aquest partit que no es tornarà a presentar com a cap de llista “per a renovar les persones de la candidatura i com a fi d'un cicle de 8 anys”. Malgrat tot, el col·lectiu del Bloc d'Almoines li va demanar continuar i li ha agraït el seu treball al capdavant del consistori, a l'igual que a la resta de regidors.

El col·lectiu vol destacar el caràcter obert i dialogant de Vicent Ribes, tant a nivell personal com en la seua funció d'alcalde, i que ha tingut sempre present l'impuls de la participació ciutadana del veïnat en la presa de les decisions.

Vicent Ribes ha encapçalat la llista del Bloc en les dues darreres eleccions municipals, i ha estat alcalde d'Almoines durant 6 anys (dos amb un pacte amb EU i PSOE, i quatre en coalició amb EU). Ribes en cap moment ha deixat la seua feina de mestre d'escola i va renunciar a la dedicació exclusiva com a alcalde.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.