Política

El TSJ valencià tomba l'últim recurs de Camps pel cas dels vestits

El jutge instructor té via lliure per a decidir si obri o no juí oral contra el president de la Generalitat Valenciana

El líder del PP seria jutjat per un presumpte delicte de suborn impropi

El Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià ha rebutjat els últim recursos del president de la Generalitat, Francisco Camps, en el cas dels vestits.

El futur judicial del president de la Generalitat queda d'aquesta manera en mans del jutge instructor, José Flors, que haurà de decidir si obri juí oral contra el líder valencià.

La decisió de la sala del civil i penal del TSJ, que ha desestimat les apel·lacions presentades pel Camps i l'exvicepresident Víctor Campos, dóna via lliure a l'assenyalament de la vista preliminar, l'acte que precedeix immediatament a la decisió de Flors d'obrir o no judici oral contra el president valencià per suborn impropi.

Les nombroses proves recaptades en la instrucció apunten que les empreses de la trama Gürtel es van beneficiar de contractes adjudicats de forma irregular per la Generalitat i que, paral·lelament, la xarxa va participar en el finançament il·legal de les campanyes electorals del Partit Popular.

Camps sempre ha negat haver rebut regals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.