Política

Oltra: “Tornaria a actuar de la mateixa manera”

La diputada de Compromís afirma que va actuar per a “defendre la legalitat vigent”

Acusa l'Ajuntament de voler fer callar als que denuncien els casos de corrupció

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha realitzat una valoració de la decisió de l'Audiència de València de jutjar-la per una falta de desobediència lleu pels incidents ocorreguts durant els enderrocs al barri del Cabanyal en l'abril de 2010.

Oltra explica que aquell dia va “defendre la legalitat, com ja ho han evidenciat les resolucions judicials que han establert que l'actuació de l'Ajuntament de València amb aquells enderrocs era il·legal”. “Encara que em declaren culpable d'eixa falta lleu —ha afegit—vull deixar ben clar que tornaria a actuar de la mateixa manera, perquè la meua obligació com a diputada és defendre el poble i el patrimoni de tots”.

La diputada ha assenyalat que la intenció de l'Ajuntament, que va recórrer contra l'arxivament de la causa, és “perseguir i fer callar a tots aquells que diguem les veritats i no hem deixat de denunciar els nombrosos casos de corrupció en què els populars estan implicats com la trama Gürtel o Brugal”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.