Política

Barberá descarta que Camps torne al Consell

“Camps té tot el dret del món a reinvidicar-se però l'aigua dels rius mai torna enrere”

L'alcaldessa de València recomana descans a l'expresident valencià abans de decidir el seu futur

L'alcaldessa de València, Rita Barberá, ha mostrat aquest dijous als mitjans la seua satisfacció per la declaració de no culpabilitat de Francisco Camps en el judici del cas dels vestits. Barberá ha assegurat als mitjans que li ha traslladat personalment la felicitació i que li ha recomanat descans.

Sobre el futur polític de Camps, la batllessa ha dit que desconeix personalment els plans de l'expresident però ha dit que “té tot el dret del món a reivindicar-se políticament”. Barberá ha advertit però “l'aigua dels rius mai torna enrere, pot regar nous camps però no torna enrere i estic segura que els camps que regarà la capacitat política de Francisco Camps seran magnífics”.

L'alcaldessa de València, que ahir va escoltar el veredicte en directe en el domicili de Camps junt a la filla de l'expresident, ha demanat restaurar l'honorabilitat de Camps i ha remarcat el patiment personal de l'expresident i la seva família així com el sacrifici fet en la seua dimissió.

Així mateix, ha defés la “grandesa” de Camps, la seua “paciència” en tot aquest procés i el “sacrifici tremend” que va fer en deixar el seu càrrec polític per a “defendre el seu honor i el de la seua família”. Ha destacat que “tots tenim la labor important de reivindicar la seua honorabilitat” i “reflexionar sobre judicis condemnatoris paral·lels”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.