Política

Pasqual Maragall grava un vídeo per promoure la manifestació de la Diada

L'Assemblea Nacional Catalana convoca aquesta tarda a Verges diverses personalitats que participaran en l'espot promocional per animar la població a participar en la marxa de l'Onze de Setembre

Els expresidents del Parlament Joan Rigol i Ernest Benach, Lluís Llach, Gerard Quinta i Jordi Basté, entre d'altres també hi participen

L'expresident de la Generalitat, Pasqual Maragall, s'ha posicionat a favor de la manifestació que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha organitzat per l'Onze de Setembre amb el lema Catalunya, nou estat d'Europa.

Maragall participa aquest dimarts a la tarda en l'enregistrament del vídeo que l'ANC ha organitzat per promoure la participació en la marxa i que compta amb la intervenció de diverses personalitats, entre les quals la presidenta de l'entitat, Carme Forcadell.

Així, a més de Maragall, també destaca la presència dels expresidents del Parlament de Catalunya Joan Rigol i Ernest Benach, l'expresident d'ERC Jordi Carbonell, el cantant Lluís Llach, i la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals. També hi sortiran els filòsofs Josep Maria Terricabras i Xavier Rubert de Ventós, els periodistes Jordi Basté i Rita Marzoa, el dramaturg Josep Maria Benet i Jornet, els directors Oriol Broggi i Joel Joan, els músics Gerard Quintana i Joan Reig, i els actors Francesc Colomer (el nen de Pa negre), Montserrat Carulla, Sílvia Bel i Txe Arana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.