Política

Sant Julià de Ramis fa onejar l'estelada al balcó municipal

L'Ajuntament, liderat pel PSC, també aprova la moció de territori lliure català

El ple de l'Ajuntament de Sant Julià de Ramis va aprovar en el ple de dilluns per unanimitat de tots els grups (el PSC, CiU, la UDM, Medinyà 1972, el Bloc Municipal SCI) fer onejar al balcó del consistori la bandera estelada al costat de la senyera mentre no es proclami la independència de Catalunya. La proposta la va fer el regidor de Solidaritat Catalana per la Independència i va rebre el vot de la resta de forces.

En el mateix ple i seguint el corrent cada cop més creixent, el ple municipal va aprovar també per unanimitat una moció que declara de manera simbòlica Sant Julià de Ramis i Medinyà com a territori lliure català. Cal subratllar que el govern municipal d'aquest municipi el lidera el PSC, que governa gràcies a l'acord amb el grup municipal de la UDM. La iniciativa també insta el Parlament de Catalunya a celebrar una consulta popular per la via del referèndum.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.