Política

La Via Catalana cap a la Independència arriba als 250.000 inscrits

Des de Vilafranca fins a Malgrat de Mar, incloent Barcelona, hi ha més de 100 quilòmetres seguits quasi complets

L'ANC fa una crida a ocupar els trams del sud del Principat, que són els més complicats d'omplir

  • VÍDEO: Vídeo promocional de la Via Catalana

Un total de 250.000 persones ja s'han inscrit a la Via Catalana cap a la Independència, la cadena humana organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) el proper Onze de Setembre, que passarà per 86 municipis del Principat i superarà els 400 quilòmetres. “Estem contents, però hem de ser molts més”, ha afirmat la president de l'ANC, Carme Forcadell.

I és que, des de l'entitat -que avui ha presentat el vídeo promocional de la mobilització- s'indica que els trams interurbans del sud del Principat són els més complicats d'omplir. Des el passat 4 de juliol, es pot accedir al formulari d'inscripcions a través de la web via.assemblea.cat.

A 30 de juliol, des de Vilafranca fins a Malgrat de Mar -incloent Barcelona- la gran majoria de trams són plens, més de 100 quilòmetres seguits quasi complets. Però la part sud del traçat de la Via Catalana, que recorre la N-340, hi ha trams més buits. Les zones amb menys ocupació són: d'Alcanar a Amposta, d'Amposta a L'Ampolla, de L'Ampolla fins a l'alçada de l'Ametlla de Mar, de Mont-Roig del Camp a Reus , de Reus a Tarragona i de Tarragona a La Ràpita.

Pel que fa a la part nord del traçat de la Via Catalana, que recorre la N-II, els trams amb menys ocupació són: passat Malgrat fins a Tordera, entre Girona i Figueres i entre Figueres i el Pertús, tot i que els nuclis urbans i els trams més propers estan plens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.