Política

Duran creu que Rajoy continua “sord” i sense “imaginació” davant el debat català

El portaveu de CiU al Congrés s'expressa d'aquesta manera via Twitter després de la resposta que ha rebut durant la sessió de control al president espanyol

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, creu que el president del Govern, Mariano Rajoy, continua “sord” i sense “imaginació” davant el procés sobiranista de Catalunya, després de preguntar-li avui si existeix alguna proposta d'Estat per donar solució a les demandes catalanes.

En el seu compte de Twitter, el dirigent democratacristià s'ha pronunciat en aquests termes després de la sessió al Congrés En la qual ha plantejat a Rajoy si és possible en la seva imaginació alguna proposta d'Estat per solucionar les demandes de la societat catalana.

En resposta a la pregunta del líder d'Unió, Rajoy ha negat avui al Congrés la interpretació que hi ha un contenciós entre l'Executiu i Catalunya, i ha subratllat que el que existeix és una forma de pensar diferent de la d'alguns partits polítics catalans, però no de la majoria de la societat d'aquesta comunitat.

“Avui es constata que Rajoy continua sord i sense imaginació, després de la pregunta que li he fet al Congrés dels Diputats”, ha dit Duran.

En un altre apunt, el dirigent democratacristià s'ha referit també a l'editorial que va publicar ahir el Financial Times sobre Catalunya, en la que es recollia la “necessitat” de resoldre les demandes polítiques de Catalunya, segons ha recordat el portaveu de CiU a la cambra baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia