Política

Blanco constitueix Lloret Unida com a partit

L'atleta manté que encara no té decidit del tot si es presentarà a les municipals

L'atleta Josep Lluís Blanco ha constituït Lloret Unida com a partit polític, però encara no té del tot decidit si es presentarà a les eleccions municipals. Blanco fa temps que festeja amb la idea de presentar-se, i de fet és força actiu a les xarxes socials amb el perfil de Lloret Unida, amb publicacions que fan referència als plens municipals, però encara no ha acabat de definir si, efectivament, es presentarà. “És un pas previ. Jo veia que la gent al carrer responia, i ara tenim registrat el partit com un partit independent i la idea, si tot va bé, és presentar candidatura a les pròximes eleccions municipals, però no és segur encara”, va dir ahir. També va explicar que està fent un lloc web (Lloretunida.com), que estarà disponible, si tot va bé, al llarg d'aquesta setmana.

“No ho tinc clar. M'esperaré que la gent del carrer m'acabi de donar l'última empenta”, va dir. Malgrat tot, admet que el pas que ha fet en constituir Lloret Unida com a partit “és molt gran”. “Vull veure el panorama, fa dos anys i mig que vaig a tots els plens, i vaig estudiant les ordenances. Em faria il·lusió”, admet l'atleta. Blanco explica que les curses de la Sansi que organitza (fora de Lloret) li van molt bé, però que, com que és de Lloret, té ganes de fer alguna cosa pel municipi. “Veig que el panorama actual es pot millorar molt i que pugui ajudar em fa fer el pas”, explica. També va afegir-hi que ha tingut ofertes per “fusionar-se” amb altres grups, i que té clar que, si es presenta, serà com a número 1 de la llista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia