Política

Reediten el llibre ‘La democràcia, per fer què?', de Josep Pallach

La nova edició es presentarà l'11 de febrer a Figueres, 40 anys després que es publiqués l'obra del polític

El llibre La democràcia, per fer què?, del polític i pedagog empordanès Josep Pallach, s'ha reeditat (Edicions Les Llums) amb motiu dels quaranta anys de la seva publicació i es presentarà a Figueres dijous que ve, 11 de febrer.

L'obra de Pallach (Figueres, 1920-Esclanyà, 1977) es va publicar l'any 1975 i va ser presentada a la capital de l'Alt Empordà el 24 de gener del 1976, a la sala d'actes de la biblioteca de la Caixa de Pensions. Era una de les seves últimes obres, abans que morís sobtadament el gener del 1977, l'endemà de ser elegit secretari general del nou partit PSC-Reagrupament, sorgit de Reagrupament Socialista.

Ara, quan han passat quaranta anys d'aquella presentació, la delegació de la Fundació Catalunya Europa a l'Empordà i la Fundació Josep Pallach de Palafrugell organitzen conjuntament la presentació de la reedició de l'obra de l'històric polític, socialista, catalanista i federalista. La presentació es farà a la biblioteca Fages de Climent, el dijous 11 de febrer a les set de la tarda.

En la presentació hi intervindran l'exalcalde de Figueres i delegat de la Fundació Catalunya Europa a l'Empordà, Joan Armangué; el president de la Fundació Josep Pallach, Josep Maria Soler, i la professora de la UdG i exdiputada al Congrés dels Diputats, Montse Palma.

LA DATA

24.01.1976
es va presentar
a Figueres el llibre ‘La democràcia, per fer què?', de Josep Pallach. Ara se'n presentarà una reedició.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia