El Temps

Molts núvols i nevades al Pirineu

A partir del matí, la nuvolositat s’estendrà i quedarà cobert o molt ennuvolat arreu. Al final del dia, la nuvolositat tendirà a minvar per l’oest. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel estarà cobert tota la jornada. A la tarda arribarà precipitació pel Pirineu i Prepirineu occidental que amb el pas de les hores s’estendrà a la resta de la meitat oest i de manera més aïllada a la resta del país. Cota de neu entre els 700 i els 1.200 metres al Pirineu. La temperatura mínima serà semblant i la màxima serà lleugerament més baixa.

La mar: De forta maror a maror amb àrees de marejol a tota la zona marítima.

Demà: Al vessant nord del Pirineu estarà cobert o molt ennuvolat tot el dia, amb algunes clarianes a la tarda. A la resta, estarà poc o mig ennuvolat fins a mitja tarda. A partir de llavors, la nuvolositat augmentarà. S’esperen precipitacions febles o localment moderades al vessant nord del Pirineu, que seran més disperses a partir del migdia. Al final del dia arribaran precipitacions febles i disperses al terç oest. Al vessant nord del Pirineu nevarà a totes les cotes. La temperatura serà semblant, tot i que la màxima podrà pujar lleugerament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia