La contra
Per als amants de la nit
B-Fee Group reforça l'oferta de locals d'oci nocturn a Reus amb la inauguració de Sol de Nit, una combinació de restaurant i ‘lounge club'
No era la catifa vermella, la de l'entrega dels Oscar, la de les estrelles de Hollywood, però igualment feia el fet. La d'ahir era una catifa negra al Raval Robuster número 16, on B-Free Group va inaugurar el Sol de Nit, una nova proposta de restaurant i lounge club a Reus que vol complementar l'oferta d'oci nocturn a la ciutat. El disseny és sofisticat i modern, fins i tot es podria dir que selectiu, alhora que combina amb l'elegància i el classicisme propi d'una de les cases més antigues de la ciutat. L'edifici on s'ha habilitat aquest data aproximadament de 1750, i ha sofert un important procés de restauració, encara que el delaten alguns elements, que s'han preservat per estètica. Un dels impulsors i propietaris del local, Antoni Ferrer, va explicar que l'edifici havia estat una botiga i que ara calia adaptar-se als nous temps i donar-li una nova alternativa.
A Reus no hi ha cap local on els clients puguin sopar i després seguir la nit fent unes copes, i ara s'hi ha donat resposta. L'edifici té una superfície útil de 950 m² i capacitat per a 950 persones. La planta baixa –que consta de diferents nivells– està destinada a la sala de copes. Està ambientada amb una llum baixa, i gairebé has d'anar a les palpentes. No s'hi faran concerts en directe però hi haurà una programació de discjòqueis: “Intentarem que sigui música de qualitat”, va expressar Ferrer, conscient que es tracta d'un projecte arriscat però que alhora vol crear tendència. En aquest sentit, els propietaris volien un local com el que hi ha a grans capitals i sense anar gaire lluny, com a Barcelona, sales que en definitiva facin “avantguarda”. Als amants de la nit no se'ls pot escapar aquesta proposta, ja que el local també disposa d'una terrassa a l'aire lliure amb sofàs que semblen d'allò més còmodes. I als que els agradi menjar, tampoc s'ho poden perdre, perquè hi ha dues plantes destinades a un menjador ambientat en diferents espais, on es podrà tastar la cuina italiana. Si bé ahir s'inaugurava el local, Ferrer va aclarir que el restaurant, on caben uns 180 comensals, encara no està a punt però que obrirà portes abans que s'acabi l'any.
A Sol de Nit hi treballaran 35 persones, i B-Fee Group aposta per la ciutat de Reus amb 25 anys de trajectòria professional, com ho confirma l'èxit amb què s'han acollit altres propostes com Pacha Salou, amb la qual es van estrenar, La Cage Salou, Pacha La Pineda, Shoko BCN o Sol de Mar.
Sol de Nit estarà obert cada dia de la setmana a partir de les set de la tarda, i mentre que els dies feiners obrirà al voltant de les dues de la matinada, els caps de setmana s'allargarà fins a les sis de la matinada.