Un disc amb «Enderrock» i dos concerts pels cinc anys de Dekrèpits

Avui presentaran a Figueres el seu espectacle conjunt amb Jaume Arnella

Cinc anys de lluita, festa i compromís: aquest és el lema d'aniversari d'un grup format per vuit músics, de Figueres, Castelló d'Empúries, Pau, Palau i Vilajuïga, on tenen el local d'assaig. «Ens agrada que la gent s'ho passi bé amb la nostra música, però també volem remoure consciències. Abans de fer una cançó d'amor, queden molts problemes per resoldre», diuen. El disc que distribueix Enderrock, amb un tiratge de 8.000 còpies, inclou cançons dels dos primers discos del grup (Temps de revolta i El món gira al revés) més una nova versió de Boletaires –tema que va sonar a Caçadors de bolets–, gravada amb Jaume Arnella i la Cobla Rossinyolets. Amb Arnella presentaran avui el seu nou espectacle en comú, on cantaran les seves cançons respectives junts i separats. El 23 de maig, Dekrèpits actuarà a la plaça dels Jurats de Girona i el 30 de maig, al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia amb els Rossinyolets, Titot i David de Ràbia Positiva.

Tres dies d'In-Somni

El festival itinerant de música independent In-Somni inicia avui el seu cap de setmana més intens, entre Girona, Sant Gregori i Salt. Avui tindran lloc als Jardins Fora Muralla de Girona les actuacions d'Ix!, Josep Puntí, Russian Red i Mendetz, a partir de les 9 del vespre. Puntí estrenarà avui una nova banda formada per Albert Jordà, Carles Ribot i Raül S. Palau. En cas de pluja, els concerts es traslladaran a la sala La Pineda de Sant Gregori.

En aquesta mateixa sala tindrà lloc demà dissabte la segona jornada de l'In-Somni, protagonitzada per Teràpia de Shock, Jay-Jay Johanson, Dr. Explosion i The Lions Constellation, a partir de les 11 de la nit. Aquesta edició de l'In-Somni es tancarà diumenge al Teatre de Salt amb el gran fenomen del moment, Manel, que tindrà com a telonera la banda gironina Savats, a partir de 2/4 de 9 del vespre. Més informació: www.individuocultmusica.org.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.