Economia

economia

Disseny olotí i figuerenc per als logos dels hotels

Turisme encarrega a Dummniesgrafic els nous distintius de categorització

Completen la nova classificació oficial

L'estudi de disseny gràfic Dummiesgrafic, que té seus a Olot i a Figueres, ha estat l'escollit per la Direcció General de Turisme de la Generalitat per dissenyar la nova imatge dels distintius de categorització dels establiments turístics de Catalunya. Aquest redisseny s'emmarca en la nova classificació d'estrelles aplicada als hotels ja a l'estiu de l'any que ha acabat fa pocs dies.

Aquestes plaques amb la nova gràfica, que informa de la tipologia d'allotjament –amb les grafies “H”, “P” o “AT”– i de la seva categoria –estrelles–, són les que adoptaran els allotjaments de nova creació, els establiments turístics ja existents que canviïn de categoria i aquells que vulguin canviar la placa de manera totalment voluntària.

Rafael Herrero, responsable de Dummiesgrafic juntament amb Jesús Novillo, explica que han buscat un disseny actualitzat quant a formes i grafies, i que hi han introduït dos colors de fons, un de fosc i un de clar, perquè els propietaris dels establiments puguin escollir la que consideren que s'adiu més a l'estètica de la façana. Hi ha plaques distintives per a hotels, pensions i apartaments turístics. La Generalitat ha encarregat altres projectes a Dummiesgrafic, d'entre els quals en destaquen diverses memòries de la Direcció General de Turisme o de la Secretaria d'Universitats i Recerca.

LA XIFRA

6
plaques diferents hi ha per a la categorització dels establiments turístics de Catalunya

Ben bé de la Garrotxa i de l'Alt Empordà

Dummiesgrafic és una empresa creada el 1999 per Rafel Herrero (Olot 1977) i Jesús Novillo (Figueres 1977), tots dos exalumnes de l'Escola d'Art d'Olot. L'empresa ha dissenyat, entre moltes altres coses, publicacions de la programació del Teatre Jardí de Figueres, fulletons per a l'Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot i el logotip de la Fundació d'Estudis Superiors d'Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.