Economia

Es proposa a Algemesí un conservatori d'empreses

Més Algemesí també vol que es potencien les empreses existents en l'exterior

Fruit de la comunicació establerta entre aquest grup polític que ocupa la bancada de l'oposició a l'ajuntament d'Algemesí i les xarxes socials i ciutadanes, és el fet que al plenari de pressupostos que ha de celebrar-se aviat, portaran la proposta de crear partides exclusives per impulsar la reactivació econòmica de les empreses locals.

D'aquesta manera, Més Algemesí proposarà la creació de dues partides que poden ajudar a sobreviure a les nostres empreses i que estarien dotades amb 30.000€ cadascuna a fi de projectar-les a nivell comarcal, nacional, estatal i internacional.

Així doncs, la primera partida ajudaria les empreses del poble a assistir a Fires Comercials i trobades de distribuïdors fora de l'àmbit local, amb l'objectiu clar de promocionar la indústria i economia. Aquesta partida aniria acompanyada d'uns criteris i barem per tal de determinar l'ajuda, obligant a l'empresa a justificar documentalment tant les despeses que se sol·liciten com la pertinència d'assistència a l'esdeveniment comercial.

La segona partida prevista es tractaria d'una adaptació a la situació actual de la idea coneguda com a “Viver d'Empreses” amb la qual també pot, en un futur, conviure la creació de noves empreses.

Més Algemesí opina que la política econòmica és fa amb fets i no amb fotos, i aquestes dues propostes són realistes i senzilles i aniran acompanyades als pressupostos d'altres partides sobre ocupació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.