Economia

turisme

Els francesos, els que més visiten Lloret

Els turistes de nacionalitat francesa van ser els qui més van fer servir les oficines de turisme de Lloret de Mar l'any passat. En concret, 28.827 persones d'aquest estat, segons va informar l'Ajuntament. El segon col·lectiu que més ha estat atès en aquestes oficines és el dels espanyols (28.383 persones), seguit pels dels catalans (10.706), russos (8.887) i alemanys (6.441). L'Ajuntament va destacar “l'important augment” dels visitants provinents de Rússia, i pel que fa als turistes que arriben d'Alemanya va remarcar que és “un mercat que es recupera després d'uns anys de retrocés”.

Les tres oficines fixes de turisme –la central, ubicada en una de les vies d'entrada a la ciutat; una altra al Museu del Mar, al centre, i la tercera, a la terminal d'autobusos– i la que es posa a l'estiu a la platja de Fenals van atendre l'any passat un total de 111.175 persones. El mes d'agost, quan hi ha més afluència, s'hi atenen una mitjana diària de 650 persones. Des de l'any 2006, aquestes oficines estan certificades amb la Q de Qualitat. Certificació que és atorgada per l'Institut de la Qualitat Turística Espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.