Societat

amposta

Amposta farà el ball gratuït i a la vora del riu

Les festes d'Amposta, que començaran dissabte, han incorporat canvis importants respecte del model dels darrers anys. La principal novetat és el trasllat del recinte de festes, que fins ara era ubicat al costat del pavelló firal, a un espai a la vora del riu Ebre, on hi havia les antigues piscines municipals i molt a prop de la plaça de Fidel, que és on es feia antigament el ball. L'alcalde d'Amposta, Manel Ferré, va explicar que amb aquesta iniciativa es pretén apropar el ball al centre de la ciutat i revitalitzar-lo com a zona d'oci durant les festes.

A més, l'accés al ball serà gratuït i es rebaixaran els preus de les taules i cadires, de manera que l'abonament per a tots els dies serà de 100 i no de 160 euros, i l'abonament individual amb cadira reservada per a tots els espectacles costarà 20 euros.

El pregó anirà a càrrec de Teresa Ferré Porres, coneguda amb el nom de Teresita la Madrina, que acumula 45 anys com a llevadora. La nova plaça del Mercat no estarà del tot enllestida però serà igualment la seu de la ballada de sardanes, i al remodelat parc dels Xiribecs s'aprofitarà el nou auditori a l'aire lliure per fer-hi cinema a la fresca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.