Comunicació

RAC1 aposta per substituts en la graella d'estiu

RAC1 aposta aquest estiu per la continuïtat dels principals programes amb presentadors substituts. Del 25 de juliol al 5 de setembre Núria Riquelme treballarà en el lloc de Jordi Basté en El món a RAC1 i Marc Serra en el de Toni Clapés en el format d'estiu de Versió RAC1, anomenat Versió càmping.

Els caps de setmana Llucià Ferrer relleva per segon estiu Marta Cailà al Via lliure, que augmenta la durada a cinc hores (de 9 a 14 h).

Altres espais de referència de l'emissora que continuaran durant l'estiu seran Tot és possible i La primera pedra.

D'altra banda, també es mantenen amb edicions pregravades tant La competència, que incorpora seccions noves, com La segona hora, amb una versió estiuenca “més boja i salvatge”, segons RAC1.

La principal novetat d'estiu és No hi som per festes, cada vespre a les 21 hores, en què Jordi Beltran, fent equip amb Ana Boadas i amb la col·laboració de Quim Monzó i Sergi Pàmies, “explicarà històries d'una manera personal i intransferible”.

Estrena al ‘Tu diràs'

Durant l'estiu el programa d'esport Tu diràs estrenarà la conducció de Dani Sanabre. Serà a partir del 15 d'agost. Les retransmissions del Barça segueixen l'estil de Fot-li, Pou amb Joan Maria Pou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.