cultura

Mor l'actor Jordi Vila

Jordi Vila, un actor tot terreny, que va viure la seva glòria d'artista com a galant dels espectacles de revista durant la transició al Paral·lel, va morir dimecres a casa seva, víctima d'una malaltia diagnosticada feia un any i mig. Avui a les nou del matí s'ha incinerat el cos al cementiri de Montjuïc sense cap cerimònia prevista.

La popularitat de Jordi Vila va arribar fent de galant al costat de Bárbara Rey o de parella còmica amb Amparo Moreno en espectacles de revista, principalment al Teatre Victòria (de l'empresari Buiga), però també a sales com la Cúpula Venus. Encara és recordada la seva imitació de Lola Flores. Vila es reivindicava també com a actor dramàtic. És el cas de Mort de dama (TNC, gener 2009) i Les criades (octubre 2008) i també havia treballat amb directors com Marsillach (Marat Sade) o Flotats (Cavalls de mar), entre d'altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.