El lector escriu

El debut de l'energia neta i renovable

Mentre les lluites intestines pel control de la primera petroliera de l'Estat omplien les portades dels principals rotatius i espais informatius tant de ràdio com de televisió, un altre important moviment en el tauler energètic estatal passava curiosament gairebé desapercebut per tothom.

Em refereixo, òbviament, al debut de la primera cooperativa comercialitzadora i productora d'energia neta de l'Estat espanyol, cosa que sens dubte representa una veritable revolució en un sector tan conservador com és l'energètic, que ha estat monopolitzat fins ara per grans empreses que han sigut poc entusiastes amb les energies renovables.

Confio que aquest virtuós model basat en l'energia sostenible, popular, de proximitat i, per tant, ètica aconsegueixi no tan sols ocupar el seu nínxol de mercat, sinó també contagiar les seves virtuts ètiques i ambientals a la resta d'actors que operen dins del nostre mercat energètic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.