cultura

Comèdia esperançadora i agra

Quatre autores (Marta Buchaca, Carol López, Mercè Sarrias i Victòria Szpunberg), una directora (Mercè Vila) i quatre actrius de fora del circuit convencional (Neus Bernaus, Alba Florejachs, Mireia Pàmies i Vanessa Segura). Són les nou artistes de la comèdia L'any que ve serà millor, que es podrà veure a La Villarroel fins al 27 de novembre. La directora de la sala, Carol López, confia repetir la fórmula, potser amb altres equips.

Ella està satisfeta del treball i celebra sobretot que les actrius no siguin conegudes: són fresques i “creen empatia”, perquè el públic no té ni serials ni produccions professionals anteriors amb què relacionar-les. Serà una demostració que hi ha talent fora del circuit professional. Tot i pretendre fer una comèdia d'entreteniment, López apunta que els ha quedat un punt agra, malgrat mantenir el to d'esperança, d'esperar sortir de la crisi dels afers quotidians que empresonen els personatges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.