Festes populars i fires

LLORET DE MAR (Selva)

59è Ral·li Costa Brava

Els clàssics amb més prestacions

A les portes de fer els 60, el ral·li més antic de l'Estat –i cita exclusiva per a cotxes clàssics en les modalitats de velocitat i regularitat– tornarà a ser decisiu per al calendari del FIA European Historic Rally Championship i del FIA Trophy for Historic Regularity Rallies, i també per a les copes d'Espanya i de Catalunya de Regularitat Sport.

El ral·li es desenvoluparà al llarg de dues jornades sobre un recorregut de 536,95 quilòmetres. Un total de 115 equips han confirmat la serva participació. A Lloret hi haurà el podi, el parc tancat, el village i un parc d'assistència al passeig Marítim, a primera línia de mar; sens dubte, un escenari que acapararà l'atenció del nombrós públic que cada any segueix aquest esdeveniment esportiu. A més, com ja va passar en la 56a edició, Rally Classics intentarà establir un rècord de trobada de Lancia Stratos en una mateixa cursa (8 vehicles).

4 i 5 de novembre. Sortides dissabte (17.30 h) i diumenge (10 h), des del podi instal·lat al passeig Marítim.
i
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.