Serveis

Restableixen la circulació de trens a la línia del Maresme

La circulació de trens de la línia 1 de rodalies va quedar restablerta ahir al matí després que dimecres s'hagués hagut de tallar a causa del descarrilament d'un tren a l'altura de Sant Pol de Mar. Els usuaris van poder agafar els trens amb normalitat, si bé la freqüència de pas va ser més baixa de l'habitual ja que els combois amb destinació a Calella només arribaven fins a Arenys. El tram entre aquestes dues poblacions només el cobrien els trens amb destinació a Blanes, però malgrat això no hi va haver aglomeracions. Els operaris van treballar ahir durant tot el dia tot i la pluja perquè el servei es pogués normalitzar al 100% avui mateix.

Renfe investiga ara les causes del descarrilament. L'operadora va confirmar que, just abans del succés, el tren havia fet una aturada d'emergència perquè li'n venia un altre de cara en un tram de via única. Amb tot, Renfe sosté que no hi va haver perill per als viatgers. Alguns testimonis expliquen que el tren hauria sortit de la via quan feia marxa enrere.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.