Més esport

Bèlgica serà el rival en les semifinals de demà

Mundial de corfbol. La selecció sucumbeix contra el millor equip del planeta, Holanda, però continua mostrant que és un equip en progressió

HOLANDA32


CATALUNYA11


Holanda, una vertadera selecció mundial d'estrelles del corfbol, va oferir la seva millor versió per vèncer amb autoritat la selecció revelació del mundial de la Xina, que no és cap altra que la catalana. Amb tot, la selecció, que va competir amb gran dignitat, estava pendent sobretot de conèixer el rival per a les històriques semifinals de demà. Finalment, se les hauran amb Bèlgica, subcampiona d'Europa i un equip teòricament inabastable. Per a la selecció, però, jugar aquest partit ja és un premi del tot inesperat. L'hipotètic partit pel bronze, que es jugarà dissabte, enfrontarà els catalans amb la gran potència no europea d'aquest esport, la Xina Taipei, que ahir va vendre molt cara la seva pell contra els belgues (17-21).

A l'alça

Tot i la previsible derrota contra els holandesos, Catalunya va tornar a demostrar la seva constant progressió. L'equip, de fet, es va avançar gràcies a una cistella de Sergi Gabrieli i durant deu minuts va aconseguir mantenir, per primer cop en la seva història, el partit igualat contra els holandesos, que van reaccionar amb virulència a partir de llavors amb un parcial de 0-9 que va deixar el partit vist per a sentència.

Amb tot, Catalunya va continuar mostrant algunes de les qualitats que l'han portat a les semifinals. El seleccionador, Tilbert la Haye, es va permetre el luxe de mostrar als seus propis compatriotes com l'evolució d'aquest esport a Catalunya és constant.

CATALUNYA: Albert Camprubí (2), Berta Alomà, Ivan Alberich (1), Marta Flores, Míriam González, Montse Cortés, Òscar Hernández (2), Sergi Gabriel (4) –equip inicial–, Marc Castillo (1), José Manuel Álvarez (1) i Laia Rosa Lorente. HOLANDA: Barry Schep (4), Gerald van Dijk (6), Laurens Leeuwenhoek (5), Marjolijn Kroon (3), Nadhie den Dunnen (4), Rianne Echten, Rick Voorneveld (3), Suzanne Struik –equip inicial–, Jos Roseboom (1), Roxanna Detering (2) i Celeste Split (2). PARCIALS: 2-1, 3-4, 4-8, 4-11, 4-13, 5-13 (descans), 7-16, 7-19, 9-21, 10-24, 10-27 i 11-32. ÀRBITRE: Sandra Anus.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.