Futbol català

Geli, una peça més per al puzle de l'àrea esportiva

Reestructuració. El Girona pensa en el saltenc per donar volum a una àrea que ha perdut per diversos motius Xavi Julià i Micki Albert

Delfí Geli va presenciar el Girona-Sabadell des de la llotja de Montilivi. Habitualment ho fa des de la tribuna. El saltenc, que va iniciar i acabar la seva trajectòria en el Girona, però entremig va viure una esplendorosa etapa com a jugador del Barça, l'Albacete, l'Atlético de Madrid i l'Alavés, és un claríssim candidat a ocupar un dels llocs preferents de l'àrea esportiva.

Geli ja coneix de primera mà la proposta del Girona i també sap que el club no té la intenció, almenys de moment, de cobrir el càrrec de director esportiu, que ha quedat vacant després de l'acomiadament fa dues setmanes de Xavi Julià. El club, en canvi, sí que persegueix donar volum a l'àrea esportiva nomenant un secretari tècnic (no necessàriament hauria de ser Geli) i diversos tècnics que treballin per al club i amb un cert grau de responsabilitat. Aquí hi encaixarien des del mateix Delfí fins a Diego Ribera, un altre exjugador del Girona que també està en nòmina del club –fa les funcions de scouting al País Valencià i la setmana passada va presenciar el Girona-Barça B al Miniestadi– o l'exporter Toni Solé, vinculat actualment amb els veterans.

Setmana clau

El Girona no té la intenció de demorar els nomenaments, ja que s'ha de posar també fil a l'agulla amb els reforços. De fet, el president, Ramon Vilaró, va assegurar que “la setmana vinent estarà tot lligat”, però que seria precipitat aventurar cap nom.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.