Infraestructures

transports

Transaero vol mantenir la ruta a Moscou a l'hivern

L'aerolínia diu que està a punt per programar-la si hi ha demanda

Multiplicarà els viatgers a l'estiu a Girona

La ruta entre Girona i Moscou ha estat els últims anys una de les principals demandes empresarials per a l'aeroport de Girona. L'augment del turisme rus, el poder adquisitiu dels visitants i la necessitat de refermar les relacions empresarials amb Rússia han estat sempre els objectius que han esgrimit sobretot des del sector turístic gironí per reclamar aquesta ruta. L'estiu passat, la companyia Transaero va començar a oferir el vol com a ruta regular, si bé molt lligada a un determinat majorista de viatges. Ara, després de la signatura del conveni de promoció entre l'aerolínia i la Diputació i la Generalitat, aquesta ruta es consolidarà encara més. De fet, si aquest últim estiu s'havia programat un sol vol a la setmana, amb la firma de l'acord es garanteixen dues freqüències setmanals, a partir de l'abril fins a l'octubre. A més, es deixa oberta la possibilitat d'augmentar-les si hi ha demanda.

De fet, la directora general de la companyia Olga Pleshakova ha afirmat en una entrevista amb aquest diari que aquesta és una possibilitat que queda oberta en funció de la venda de seients i a mesura que es vagi acostant la data de recuperació del vol, que encara no és definitiva. Fins i tot, es plantegen la possibilitat de volar tot l'any des de Girona. A més, tampoc no descarten obrir rutes amb altres ciutats russes si les anàlisis que cada any fa la companyia demostren que hi ha interès.

Satisfacció per enguany

Pleshakova s'ha mostrat satisfeta amb els resultats del vol entre Girona i l'aeroport de Domodedovo d'aquest últim estiu, i confiada que hi ha possibilitats de creixement: “Farem el possible per promocionar el servei i la Costa Brava i Girona a Rússia, i així atraure el màxim de viatgers que podem.”

Amb l'augment de vols previst hi haurà també un increment dels bons resultats de la ruta, afavorit també pel fet que la Costa Brava és cada vegada un mercat més sol·licitat pel turisme rus: “Veiem un creixement constant pel que fa a la xifra de viatgers en les rutes cap a la Costa Brava, bàsicament per turisme”, ha afegit. L'any passat Transaero va transportar 2.837 viatgers a Girona, amb un vol setmanal des de principi de juny fins al setembre amb l'aeroport de Moscou de Domodedovo.

LA FRASE

Estem contents amb els resultats de l'any passat de la ruta, i confiem que hi ha potencial per créixer
Olga Pleshakova
DIRECTORA GENERAL DE TRANSAERO

LA XIFRA

2.837
viatgers
és el que va portar Transaero entre Moscou i Girona l'any passat, xifra que ara es podria multiplicar.

LA DATA

01.12.2011
Dia
en què l'Agi i Transaero van firmar el conveni per al vol Girona-Moscou de cara al 2012.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.