Comunicació

Arriben els 3 detectius de TV3

S'estrena ‘KMM', una nova sèrie de Diagonal TV protagonitzada per Jordi Martínez, Marc Cartes i Núria Gago

La nova sèrie consta de 13 capítols autoconclusius i s'allunya dels formats d'EUA

TV3 estrena avui (22.30h) la seva gran aposta de ficció per aquest primer trimestre del 2012: la sèrie KMM (Kubala, Moreno i Manchón), de Diagonal TV, que gira al voltant de tres detectius d'una agència de Barcelona que investiguen casos per encàrrec. Dirigida per Kiko Ruiz (Porca misèria, Ventdelplà), la nova sèrie de TV3 té com a trio protagonista els actors Jordi Martínez –que interpreta Kubala, un detectiu experimentat–, Marc Cartes –Moreno, un exmosso d'esquadra que coneix bé el carrer– i Núria Gago –Manchón, una recent llicenciada en criminologia que entra en pràctiques a l'agència–. Consta de 13 capítols autoconclusius.

Els responsables de la sèrie van destacar en la presentació, que KMM no té res a veure amb les sèries nord-americanes com CSI, sinó que en la sèrie de TV3 “els tres investigadors són gent molt propera, que resolen coses que ens poden passar a nosaltres i per fer-ho fan servir altres recursos com l'enginy”, va explicar el cap de Dramàtics, Jordi Roure. Un dels dos creadors de la sèrie, Javier Olivares –l'altra és Anaïs Schaff–, va assenyalar que es tracta d'“un drama amb sentit de l'humor i ironia” i va destacar que “és molt barcelonina”, perquè és el marc on es desenvolupa l'acció.

A banda del trio protagonista, el repartiment inclou 26 noms més, entre els quals destaquen Àgata Roca, Camilo García, Francesca Piñón, Olalla Moreno i Juli Fàbregas.

Menys pressupost que en sèries anteriors

Els responsables de TV3 i de la sèrie van insistir en la presentació, dimecres passat, que la sèrie té menys pressupost que altres ficcions anteriors, però que el resultat és igualment de qualitat.

La directora de TV3, Mònica Terribas, va dir que s'està fent un gran esforç per mantenir la mateixa qualitat amb pressupostos substancialment inferiors: “No volem renunciar a tenir en horari de màxima audiència sèries de qualitat”. També va assenyalar que “aquesta és una sèrie estratègica” i que “té la sensibilitat del Serrat”.

El productor executiu de Diagonal TV Jaume Banacolocha va admetre que havia estat “difícil de fer”, perquè hi havia “unes condicions concretes que s'havien de complir i això ha suposat un gran esforç col·lectiu”. Va afirmar, però, que quan veuen el resultat en pantalla, pensen que ha quedat bé: “Quedem parats de la qualitat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.