Administracions

Badalona no ha pogut retirar cap ajut per haver delinquit

El primer anunci amb relació a la retirada d'ajuts socials que va fer el Partit Popular (PP) va tenir lloc el mes d'agost, quan l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, va anunciar que retiraria les ajudes municipals a qualsevol persona que cometés un acte que pogués ser denunciat en un jutjat. “Una persona d'aquest tipus no és mereixedora que amb els impostos dels veïns de Badalona li hàgim de pagar absolutament res. Com que jo aquest aspecte el tinc molt clar, actuarem en aquesta direcció”, va manifestar el batlle.

La iniciativa es va fer pública coincidint amb la detenció d'un jove de 19 anys que presumptament havia destrossat una trentena de vehicles a la ciutat. En aquell cas, el jove no rebia cap prestació social, així que el govern municipal no el va poder penalitzar traient-li cap ajuda econòmica.

Ara, transcorreguts cinc mesos des de l'anunci, el PP no ha pogut portar a terme la mesura anunciada, ja que, segons van confirmar ahir fonts municipals, no hi hagut ni un sol cas que es complissin aquests requisits, és a dir, cap de les persones que han estat denunciades per haver comès un acte vandàlic o delictiu rep una prestació municipal.

Això no obstant, les mateixes fonts van assegurar que el govern del PP es manté ferm en la voluntat de portar endavant aquesta mesura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.