cultura

Música

Crator grava disc

El grup de rock de Deltebre signa un contracte amb l'Indi Músic, la discogràfica de Pep Sala

El treball sortirà al mercat al mes de març

El grup de rock alternatiu de Deltebre Crator ha signat el seu primer contracte discogràfic amb

l'Indi Music, el segell que dirigeix el músic i productor Pep Sala, un estudi que acompanya els artistes en tot el procés de creació fins que el disc surt al mercat. Així els components de Crator s'allotjaran durant els mesos de gener i febrer a les instal·lacions de l'Indi Music, a Vic, per tal d'enregistrar el que serà el seu primer disc d'estudi.

Des que van tancar l'agenda de concerts el mes de setembre passat, el grup ha estat treballant al seu local d'assaig en nous temes, unes cançons treballades i carregades d'energia que conformaran aquest primer disc.

Amb aquest treball, i amb el suport del seu segell discogràfic, la banda intentarà donar un salt important en la seva carrera per tal de fer-se un forat en el complicat món de la indústria musical catalana, ja que disposaran per primera vegada de les eines necessàries per promocionar-se. El grup confia poder començar la gira de presentació del disc a partir del mes de març, quan es posarà a la venda el nou treball, que es podrà adquirir a la majoria de centres comercials i punts de distribució del país.

Crator el formen Joan Forés i Enric Bonet, a la guitarra; Andreu Bertomeu, al baix; Víctor Zaragoza, a la bateria, i Jordi Miró, veu i piano. El grup va quedar en segon lloc en el concurs internacional de bandes Emergenza, un certamen en què van participar 256 bandes d'arreu de l'Estat espanyol. Això li va permetre participar en una gira europea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.