cultura

Més que un espai de llibres usats

S'inaugura a Llagostera un nou espai d'intercanvi de llibres i altres activitats

Can Toni de les Eugues es presenta avui i estarà obert cada dissabte de 4 a 7 de la tarda

Can Toni de les Eugues es presenta avui en societat com “un espai de llibres usats i molt més”. Seguint la mateixa filosofia amb què la tardor del 2009 es va posar en marxa a Celrà l'espai Connexió Papyrus, aquesta tarda s'inaugura al número 41 del carrer Nou de Llagostera la seu de Can Toni de les Eugues, una associació sense ànim de lucre que “neix amb l'objectiu d'oferir un nou espai obert a la literatura, la cultura, l'art i les noves idees”, segons els seus promotors.

Com la Connexió Papyrus de Celrà, Can Toni de les Eugues obrirà cada dissabte de quatre a set de la tarda, i tindrà com a activitat principal la recollida i el tractament de llibres usats per redistribuir-los, sobretot a escoles i altres centres educatius i de lleure, així com també entitats que en puguin fer un ús profitós i fins i tot particulars, que hi poden anar a portar i buscar llibres.

També es pot contactar amb l'entitat impulsora d'aquesta iniciativa a través de Facebook i del correu electrònic [email protected].

Per a la inauguració d'avui s'han preparat uns punts de llibre amb la il·lustració que l'artista local Montse Mayol ha creat per al cartell del local. Mayol ha il·lustrat recentment el llibre de la cantata Anem a fer migdiada!, de la Jove Orquestra del Gironès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.