cultura

Tusquets s'uneix a Planeta

Tusquets Editores i Planeta Corporación han arribat a un “acord d'associació”, segons va informar ahir l'editorial en un comunicat. Beatriz de Moura, que va fundar el segell el 1969 amb Òscar Tusquets, continuarà al capdavant del seu equip editorial. Gràcies a l'acord, Tusquets “podrà accedir a la poderosa i eficaç plataforma de serveis de distribució de Planeta, així com els de l'administració”, segons creguin convenient.

L'acord, que es basa en una “sòlida” relació amb José Manuel Lara Bosch, director general de Planeta, respon a una inquietud de De Moura per la continuïtat de la seva empresa després de la seva jubilació, que ja va expressar el 2009, en el quarantè aniversari del segell.

De reconegut prestigi, Tusquets disposa d'un segell en català, L'Ull de Vidre, dirigit per Antoni Marí, i que ha publicat autors estrangers com ara Henning Mankell, i catalans com ara Ponç Puigdevall i Manuel Foraster.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.