cultura

literatura

Imma Monsó rep el premi El Setè Cel

El jurat va guardonar per unanimitat la novel·la ‘La dona veloç'

L'acte de lliurament va tenir lloc ahir a Salt

La dona veloç, d'Imma Monsó, va ser guardonada amb el premi literari El Setè Cel 2013, en un acte que va tenir lloc ahir al vespre a la biblioteca Iu Bohigas de Salt. El jurat, presidit per Vicenç Villatoro i compost per Jaume Torramadé, Guillem Terribas, Albert Rossich, Miquel Berga i Robert Fàbregas com a secretari amb veu però sense vot, va premiar “per unanimitat” una novel·la d'Imma Monsó (Premi Nacional de Literatura), escrita l'any passat com exigeixen les bases del premi. El jurat també va expressar, entre altres aspectes, la seva satisfacció per la participació dels votants, que prèviament havien seleccionat les obres finalistes.

Entre aquestes, destaquen Paraules d'amor, de David Escamilla; Set dies al llac, de Núria Martí; Cafè zoo, d'Anna Moya; Amor a la carta, de Xavier Rius, i Quan érem feliços, de Rafel Nadal.

El Setè Cel està guardonat amb 3.000 euros i en anteriors edicions l'han guanyat autors com ara Joan Daniel Bezsonoff, Lluís Muntada, Vicenç Pagès, Miquel Pairolí, Teresa Roig i Jaume Cabré.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.