cultura

Concert benèfic per restaurar un orgue de Lloret

L'actuació es fa avui a benefici de l'orgue de la parròquia de Sant Romà

L'associació Amics de la Música de Lloret ha organitzat avui a les 18.00 h un concert benèfic al Teatre de Lloret. Els diners que es recullin seran a benefici de la restauració de l'orgue antic de la parròquia de Sant Romà.

El concert es planteja com una activitat per cloure el programa de festes de Sant Romà i anirà a càrrec de la Banda i Cobla del Col·legi de Santa Maria de Blanes, una associació musical sense ànim de lucre formada per joves estudiants amb edats compreses entre els 8 i els 18 anys, que dediquen una gran part de les seves hores lliures al món de la música. Es tracta d'una formació que fa quasi 50 anys que forma músics. L'associació actualment té una formació de banda, una de cobla, una big band i l'escola de música del col·legi Santa Maria per complementar l'educació dels joves músics. Per la seva banda, l'associació Amics de la Música de Lloret es va crear a principis d'aquest any 2014 amb l'objectiu de promoure la cultura musical a Lloret i, a la vegada, poder fer el manteniment i la restauració d'instruments que es necessiten per a la litúrgia. Des que van crear l'entitat, han centrat principalment els esforços a organitzar concerts per recaptar diners per restaurar l'orgue antic de la parròquia de Sant Romà. El de demà és el primer concert que organitza en el teatre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia