cultura

Mor el cantant Ben E. King

El cantant nord-americà Ben E. King, intèrpret i coautor de la cèlebre cançó Stand by me, publicada per primer cop el 1961, va morir als 76 anys per causes naturals. King va tenir una llarga i densa carrera musical, però és sens dubte Stand by me, tema que va escriure amb Jerry Leiber i Mike Stoller, el que el va convertir en una llegenda del soul. La cançó és el quart tema més difós del segle XX a la ràdio i televisió americanes, i el 1986 va inspirar un film de Rob Reiner del mateix nom.

Nascut a Carolina del Nord, Ben E. King va formar part primer del grup The Five Crowns, que més endavant es va convertir en The Drifters. Amb aquest grup, va aconseguir alguns dels seus èxits més importants, com ara Save the last dance for me, This magic moment i
I count the tears, en què era el vocalista principal. El grup es va dissoldre i el 1960 King va començar una carrera en solitari que va continuar fins fa poc temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia