cultura

Militant del curtmetratge

“Un militant del curt”: així es va definir el director Juanjo Giménez en l'acte de celebració de la Palma d'Or obtinguda pel director en la darrera edició del Festival de Canes amb el seu curtmetratge Timecode. Els Cinemes Texas de Barcelona van ser el marc ahir de l'esdeveniment, organitzat per Proa (la Federació dels Productors Audiovisuals de Catalunya), l'Acadèmia del Cinema Català i Catalan Films.

Giménez va explicar que Timecode es va rodar “en només dos dies però s'ha estat preparant al llarg de tota una vida” i es va lamentar de la poca visibilitat i difusió que tenen els curtmetratges: “Els productors de curts no estan representats en els llocs on es decideixen les coses.” També va defensar la major “llibertat” amb la qual es por treballar en els curtmetratges: “No tens la mateixa pressió financera que en un llargmetratge i et pots permetre experimentar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia