Política

El Consell reclama per a Camps “una eixida política important”

El portaveu, José Ciscar, assegura que cal deixar reposar la situació i abordar més tard una solució per a l'expresident, “d'acord amb la seua trajectòria i el que representa dins el PP”

El vicepresident i portaveu de la Generalitat Valenciana, José Ciscar, ha assegurat aquest divendres que Francisco Camps “mereix tindre una eixida política important d'acord amb la seua trajectòria i el que significa dins el PP, no ja de la Comunitat Valenciana sinó de l'Estat”.

Ciscar ha respost així a la pregunta de si el govern valencià demanarà a Rajoy alguna destinació per a Camps després de la declaració de “no culpabilitat”. Ciscar ha remarcat la “satisfacció” del govern valencià “perquè entenem que l'únic just d'aquest procés, és la sentència”. Preguntat sobre el futur polític de Ricardo Costa, actual diputat a les Corts Valencianes, ha dit “el que he comentat per a Camps val també per Costa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.