Serveis

barcelonès

Acord perquè els taxistes triïn entre quatre mesures anticrisi

Ja se sap com serà la consulta entre els taxistes de Barcelona i l'àrea metropolitana per triar la mesura de xoc contra la greu crisi del sector. A la reunió entre l'Institut Metropolità del Taxi (Imet) i totes les organitzacions del taxi van acordar quatre mesures per votar en la consulta que es farà el 22 de febrer: introduir un dia de festa cada quinzena (proposta de l'Imet), establir tres torns rotatius per diaris, instaurar un dia més de festa a la setmana (una proposta nova, de darrera hora) i fer una regulació horària mitjançant taxímetre (12 hores al dia per a un sol conductor, i 16 per als empresaris).

A la consulta hi podran votar tots els titulars de llicència (10.480 taxistes). En la mateixa reunió, van aprovar crear una taula de treball de viabilitat del taxi i convocar eleccions al sector pel 24 de maig. A l'exterior de l'Imet, va tornar a haver-hi una protesta de taxistes, alguns dels quals van tallar uns minuts, al matí, la ronda Litoral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.