Societat

Uns 4.000 abonats continuen sense gas al Poblenou

Els operaris de Gas Natural segueixen treballant per recuperar la normalitat en el subministrament

La companyia demana als veïns que tanquin la clau de pas si marxen de casa

Uns 4.000 abonats continuen sense gas al Poblenou de Barcelona, després que els operaris de Gas Natural hagin treballat tota la nit per recuperar la normalitat en el subministrament. Des de dissabte, per una avaria, els veïns d'aquest districte no tenen gas. A tots els afectats, la companyia els demana que deixin la clau de pas del gas de casa seva tancada, per tal de contribuir a què es pugui anar restablint el servei als edificis amb la major rapidesa i seguretat possible. Continuen actius els telèfons d'atenció ciutadana de l'Ajuntament, el 010, i el telèfon específic habilitat per la companyia del gas per a les persones afectades per la incidència, el 902330003.

El dispositiu d'atenció de l'Ajuntament continua actiu, amb el centre cívic de Can Felipa com a punt de referència per a l'atenció personalitzada als veïns afectats, i reprendrà l'horari d'atenció a partir de les 9h d'aquest dilluns. Ahir es van atendre 48 persones en aquest punt.

De les escoles en l'àmbit afectat, totes poden obrir amb normalitat tot i que a tres de les escoles, l'escola bressol Donald, l'escola Nostra Senyora de l'Assumpció i l'escola pública Mar Bella, no tenen servei de gas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.