Política

L'Ajuntament de Castelló prohibeix la instal·lació d'un escenari per a la manifestació a favor de TV3

Argumenta que sols es permeten aquestes instal·lacions per a a activitats “no reivindicatives”

També s'estan retirant els cartells i els adhesius de la convocatòria del dissabte 18 de febrer

L'Ajuntament de Castelló ha prohibit als organitzadors de la manifestació “Volem TV3” la instal·lació d'un escenari davant l'edifici consistorial.

La regidora d'Esquerra Unida a l'Ajuntament de la capital de la Plana, Carmen Carreres, assegura que el govern presidit per Alfonso Bataller sols permet el muntatge d'escenaris per a activitats no reivindicatives. “La decisió de prohibir que els convocants de la manifestació instal·len un escenari davant de l'Ajuntament és un acte de censura”, manifesta Carreres. A més, la regidora explica que aquesta decisió no ha sigut adoptada en cap òrgan de govern. “No podem permetre que la majoria absoluta del PP impedisca les veus crítiques en el carrer”, subratlla l'edil.

Des de la plataforma Sense Senyal, convocant de la manifestació junt amb ACPV, afirma que el dissabte 18 recordarà l'aniversari del tancament del senyal del canal autonòmic al País Valencià, confirmen aquest veto i expliquen que des del consistori també s'ha ordenat a la brigada de neteja que lleve els adhesius i cartells que anuncien la convocatòria.

A hores d'ara estan pendents d'una reunió amb el regidor responsable de la via pública per arribar a un acord.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.