Economia

Convoquen els premis Impulsa per a innovadors i emprenedors

L'organització dels premis Impulsa ha obert el termini de presentació de candidatures per a la tercera edició d'uns guardons que reconeixen joves d'entre 16 i 35 anys que hagin destacat per la seva capacitat emprenedora amb projectes innovadors. El termini de presentació de candidatures, en un procés obert per primer cop, conclou el 30 de marc. Els premis s'atorgaran durant el Fòrum Impulsa que tindrà lloc el mes juny a Girona.

Els premis Impulsa promouen la recerca i la creativitat, la solidaritat i el desenvolupament de talent dels joves amb inquietuds per construir un món més just en un entorn globalitzat. La voluntat dels premis, convocats per la Fundació Príncep de Girona, és reconèixer els projectes i iniciatives desenvolupades per joves emprenedors, capaços d'assumir riscos i amb motivació per induir canvis en la societat. Consten de quatre guardons individuals i un altre a una entitat. El premi Impulsa Entitat reconeix la trajectòria d'institucions emprenedores que treballin en pro del jovent. Els premis individuals són: el premi Impulsa Social, que distingeix projectes que fomentin la integració de grups marginats o en risc d'exclusió; el premi Impulsa Ciència i Acadèmia, que premia experiències o projectes científics que ofereixen un potencial elevat de desenvolupament de futur; el premi Impulsa Arts i Lletres, que premia joves amb talent i obra prometedora en el món de les arts i de les lletres; i l'Impulsa Empresa, que premia una iniciativa emprenedora en l'execució d'un projecte d'empresa original i viable. La dotació de cada premi és de 10.000 euros i una obra de l'escultor Juan Muñoz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.