Societat

La Filmoteca de Catalunya estrena programació al Raval

El hombre de al lado i West Side Story n'obren l'activitat ordinària

La guerra civil és un dels cicles destacats dels primers mesos de films a la nova seu de Barcelona

La Filmoteca de Catalunya obre aquest dimarts al públic la nova seu, ubicada a la plaça Salvador Seguí, al barri del Raval barceloní, amb la programació ordinària.

L'activitat de la Filmoteca comença amb la projecció de quatre films. A les cinc de la tarda es projectarà El hombre de al lado, i a la sessió de les set, West Side Story. A la nit, es farà un programa doble amb Nosotros somos así i Celuloide colectivo. El cine en guerra, dos films representatius del que va ser el cinema de i sobre la guerra civil, un dels cicles destacats dels primers mesos de la programació a la nova seu de la Filmoteca.

Tot i que l'estrena de la programació arriba avui, el diumenge passat els ciutadans ja van poder visitar la nova Filmoteca, que va organitzar una jornada de portes obertes, amb visites guiades a la biblioteca i a la sala d'exposicions i sessions gratuïtes de 45 minuts de durada. També abans del tret de sortida oficial, aquest dilluns es va celebrar una sessió especial a què van assistir personalitats com els directors catalans Jaime Camino i Bigas Luna, el director de la Filmoteca de Catalunya, Esteve Riambau, i el director de la Filmoteca Española, José María Prado, així com el conseller de Cultura, Ferran Mascarell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.