Política

Barberá no cobreix les vacants del servei de normalització lingüística

Esquerra Unida denuncia que l'Ajuntament ha triat una via que dilata el procés d'assignació del personal tècnic

El passat mes d'octubre es va aprovar una proposta per dotar-lo de recursos humans amb urgència

L'alcaldessa de València no té pressa per cobrir les vacants del servei de normalització lingüística. Segons denuncia el grup municipal d'Esquerra Unida, el procés d'assignació d'aquests llocs de treball s'està dilatant de manera “irresponsable” ja que s'ha optat per la convocatòria d'un concurs per a cobrir aquesta plaça.

Segons explica el portaveu del grup, Amadeu Sanchis, la millor opció seria utilitzar la borsa de treball ja existent per a cobrir les necessitats de personal de l'Oficina Tècnica d'Assessorament Lingüística i Traducció. “Es tracta d'una plaça ja pressupostada i que no suposaria un esforç econòmic extra a l'Ajuntament”, indica Sanchis. El regidor assegura que l'opció de Barberá dilatarà el procés més d'un any.

Sanchis recorda que el passat 23 d'octubre la comissió d'Administració Electrònica, Personal, Descentralització i Participació va aprovar per unanimitat de tots els grups polítics una moció plantejada pel seu grup sobre la dotació de personal per al compliment d'ús i normalització del valencià.

La proposta que es va acceptar assumia que es cobriren “al més prompte possible”, totes les vacants necessàries per a desenvolupar dignament el treball de la citada oficina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.