Gelats i postres amb tres estrelles Michelin
L'invent del TBO dels germans Roca
La gelateria de Joan, Josep i Jordi Roca a Girona obre les portes aquesta tarda al carrer Santa Clara
Vol ser una “finestra del Celler a peu de carrer”, amb una decoració divertida, ingènua, infantil i informal
Jordi Roca, l'especialista en postres dels germans Roca, els millors del món en cadascuna de les seves especialitats, ho té clar: “Rocambolesc és la finestra del Celler de Can Roca a peu de carrer.” De fet, la nova gelateria que els germans Roca obren avui al carrer Santa Clara de Girona pretén portar les creacions de Jordi Roca per al considerat segon millor restaurant del món a la gent del carrer, en forma de gelats i a preus assequible: de 2,7 a 4,5 euros. Jordi Roca ha estat l'impulsor d'aquest projecte, que compta amb la complicitat de tot l'equip del Celler. L'espai, decorat per Sandra Tarruella, pretén transmetre un projecte divertit, infantil, ingenu i informal i per això la seva estètica és fidel a aquesta definició: “Està entre una màquina del Doctor Bacterio i els invents del TBO”, explica Jordi Roca que la troba fantàstica i recargolada com les seves postres. “L'estètica es com el producte: Tanta feina i tantes combinacions recargolades per acabar fent una cosa senzilla: un bon gelat”, explica.
Els productes que es podran degustar són interpretacions de les postres més famoses del restaurant, reconvertides en gelats. S'elaboren al restaurant amb els mateixos productes naturals i ecològics que els postres tres estrelles de la casa i després es porten al Rocambolesc amb una bicicleta que incorpora una nevera, homenatge a la idea original de vendre els gelats pel carrer. L'ambient del Rocambolesc vol ser el d'una antiga gelateria, amb un carro de gelats on s'exhibeix el producte, una màquina de fer cotó de sucre i una antiga bicicleta que fa de banc per a clients de totes les edats que vulguin passar, menjant gelats, una estona dolça i divertida.