3a DIVISIÓ

EUROPA

Xavi Roca no es retira encara i fitxa per l'Europa

L'Europa va per feina i anuncia vuit fitxatges, com ara Xavi Roca, i nou renovacions de cop

A l'Europa no li agrada el degoteig d'informació, i dilluns de matinada va fer oficial vuit fitxatges –més un juvenil– i nou renovacions de cop, a més d'anunciar la marxa segura del porter Carulla i del defensa Amantini. Entre els fitxatges destaca el nom de Xavi Roca (35 anys), que ha tornat d'una breu experiència a Nova Zelanda, i que compaginarà l'Europa amb la feina en la secretaria tècnica del Sabadell. A més, Pedro Dólera s'ha endut del seu exequip, el Marianao, tres jugadors.

I els vuit jugadors de la temporada passada que no surten a cap llista (Roger Cànoves, Jonathan, Pep Arau, Fernando, Albert, Banal, David Fernández i Àngel López) és perquè encara s'hi està parlant per si es queden o no. D'aquesta llista, però, com a màxim es quedaran un o dos, ja que només hi ha quatre places per cobrir (fins a 22), i l'Europa ja ha dit que vol fer algun fitxatge més.

LES NOVETATS

RENOVACIONS:
Adrià Buetas, Víctor, Isern, Ramon Suárez, Delmàs, Nefta, Gatell, Llobet i Xavi Garcia.
INCORPORACIONS:
Cañadas (Vilanova), Xavi Roca (Auckland City), Xavi Garcia (El Prat), Àlex Cano, Alberto Padilla i Ivan Álvarez (Marianao Poblet), Valderas (El Masnou), Ivan Plana (El Poble Sec) i Josu (Europa juvenil).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.